miercuri, 8 februarie , 2023

Costuri noi cu întreținerea asistaților la căminele din Băcești și Codăești. Centrele sunt asaltate cu cereri în fiecare iarnă!

Pentru anul 2023, Centrele de Asistență Socială de la Băcești și Codăești vor avea alte costuri medii lunare. Astfel, la Băcești va fi un cost lunar de întreținere pentru anul 2023 de 4.910 lei /lună/asistat, iar la Codăești de 4.070 lei/lună/asistat. La căminul de la Băcești sunt 101 paturi, iar la Codăești 40 de paturi. În fiecare an, căminele de bătrâni din județul Vaslui sunt asaltate cu cereri în pragul anotimpului rece.

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va stabili costul mediu lunar de întreținere a beneficiarilor de servicii prestate de Centrele de Asistență Medico-Sociale Băcești și Codăești, pe anul 2023.

La această dată, Centrul Băcești dispune de un număr de 101 de paturi, ca urmare a implementării, în anii anteriori, a unui proiect cu finanțare din fonduri europene nerambursabile. De asemenea, Centrul de Asistență Medico-Socială Codăești dispune de un număr de 40 de paturi, de asemenea modernizat cu fonduri europene, de care pot beneficia persoane cu nevoi socio-medicale.

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/11/23/costuri-noi-cu-intretinerea-asistatilor-la-caminele-din-bacesti-si-codaesti-centrele-sunt-asaltate-cu-cereri-in-fiecare-iarna/

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …