miercuri, 27 octombrie , 2021

CRBL – Eu (videoclip nou)

CRBL ne ofera o noua piesa de vara, alaturi de Isaia – Eu. Videoclipul pentru noul single se potriveste cu anotimpul fierbinte, fiind filmat pe malul marii, in Spania si la Mamaia.

EU

 

„EU stiu cel mai bine sa fiu eu. Vara lui 2016 este la moda acest motto”, declara CRBL

 „Proiectul impreuna cu CRBL a inceput printr-un telefon, in care mi s-a zis ‘Isaia, a sosit momentul’. Ne stim de multi ani, in trecut am facut parte din trupa lui de dansatori, si nu am ezitat sa incepem aceasta frumoasa colaborare, el este unul dintre putinii oameni din viata mea care ma inspira, care ma face sa am incredere in mine si implicit in ceea ce fac. ‘EU’ este o piesa fresh, de vara, catchy, care speram sa ajunga rapid pe buzele oamenilor”, spune Isaia.

Isaia a absolvit Liceul de Arta din Galati, Sectia Canto si Pian, iar apoi a urmat facultatea de teatru. Ulterior, Isaia s-a orientat catre activitatea de MC si a colaborat cu numeroase cluburi din Bucuresti si din tara.

CRBL nu mai are nevoie practic de prezentare dupa ce s-a lansat alaturi de cei de la SIMPLU, pentru ca apoi sa isi construiasca o cariera solo. Pana acum, CRBL ne-a oferit hituri precum K-boom, Petre, iar anul trecut a colaborat si cu Anda Adam pentru piesa acesteia, Seri de mai, iar la final de 2015 ne-a surprins cu single-ul Plange sufletul meu.

Vezi si

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK – SG | videoclip