CRBL feat Ruby – Toata tara (single nou)

C.R.B.L. ne ofera o super colaborare cu Ruby. Toata tara e noul lui single si are sanse sa prinda cel putin la fel de bine ca precedentele sale colaborari cu Adda si Helen si pare a fi dedicat tuturor femeilor din Romania.

crbl ruby

Colaborarea dintre cei doi este cu atat mai interesanta cu cat trackul se detaseaza un pic de stilul pe care si Ruby si C.R.B.L l-au avut in ultima vreme, lansand piese foarte dance si upbeat.

PLAY!

[youtube id=”NLEK2JUNNe0″ width=”600″ height=”350″]

C.R.B.L. se bucura de succes inca de la lansarea piesei K-Boom alaturi de Helen, care s-a aflat intre cele mai difuzate piese ale anului trecut. Pentru inceputul de 2013 C.R.B.L. sta inca bine, hitul  Petre, un featuring cu Adda, fiind super difuzat la radio si pe televiziunile muzicale, ajungand intre primele pozitii in topul celor mai difuzate piese. Ruby ne-a oferit anul trecut un videoclip hot lansandStinge Lumina, iar apoi a revenit cu Baiat de bani gata, un featuring cu Pacha Man. De altfel, nu este singura cantareata care a avut succes cu o piesa alaturi de Pacha, Corina se bucura un loc fruntas in topuri cu Pernele Moi.

Va place colaborarea dintre cei doi? Credeti ca va prinde?

Sursa: Urban.ro

Vezi si

Bastille – Distorted Light Beam | videoclip