miercuri, 27 octombrie , 2021

Crimă sângeroasă,ucisă de soţ cu 20 de lovituri de cuţit

Crimă sângeroasă la Bârlad în ziua Micii Uniri! O femeie de 49 de ani a decedat într-o baltă de sânge, după ce soţul său, cu care se afla în proces de divorţ, a băgat cuţitul în ea până a obosit. Atacul a avut loc în localul în care femeia lucra ca barmaniţă.

cutitmana

 

Ieri opinia publică din Bârlad a fost zguduită de o nouă crimă sângeroasă. Grozăvia s-a petrecut într-un local aflat la parterul unui bloc situat pe strada Carpaţi, victimă fiind Liliana Chiribou, în vârstă de 49 de ani, care lucra ca barmaniţă.
Nici bine nu a venit femeia la serviciu dimineaţa, că în bar şi-a făcut apariţia şi soţul său, Ştefan Chiribou, 52 de ani, furios din cale afară că nevasta dădea divorţ de el. Dosarul fusese înregistrat la Judecătoria Bârlad pe 15 decembrie, însă până acum nu a fost stabilit primul termen.

După o ceartă aprigă cu soţia, individul a scos un cuţit şi a lovit-o până a obosit în zona pieptului, a abdomenului şi a feţei. În încercarea de a se proteja, femeia s-a ales cu răni şi la nivelul braţelor. Echipajul medical sosit la faţa locului a numărat circa 20 de plăgi înjunghiate.
Când a realizat ce grozăvie a făcut  şi-a luat tălpăşiţa, lăsând-o pe mama copiilor săi (o fată de 20 de ani şi un băiat de 26 de ani) agonizând într-o baltă de sânge. Femeia a fost găsită de patronul barului, care, la ora 8.52, a sunat la numărul 112 şi a alertat autorităţile. În cel mai scurt timp, la faţa locului au venit echipaje de Ambulanţă şi de Poliţie. Din nefericire, după mai bine de o oră, timp în care i s-au aplicat manevrele de resuscitare, a fost pronunţat decesul. Groaznica veste a ajuns rapid la urechile celor doi copii ai cuplului Chiribou, care locuiesc în acelaşi bloc, însă la o altă scară.

„Am fost solicitaţi să intervenim în Bârlad, pentru o pacientă în jur de 50 de ani, victima unei agresiuni în loc public. Ajunşi la faţa locului, am găsit pacienta în stop cardio-respirator, prezentând multiple plăgi înjunghiate toraco-abdominale. S-au efectuat manevre de resucitare mai bine de o oră, însă, din păcate, fără răspuns favorabil. La ora 10.08, pacienta a fost declarată decedată şi rămâne la faţa locului în prezenţa Poliţiei. Prezenta în jur de 20 de plăgi toraco-abdominale, la nivelul feţei şi al membrelor superioare”, a declarat dr. Dan Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.
După plecarea echipajului medical către un alt caz, locul crimei a fost luat în primire de criminalişti, care au restricţionat accesul în zonă şi au cules probe.
„Suspectul, de 52 de ani, a părăsit imediat locul faptei, dar a fost identificat pe strada Palerma (care duce spre Trestiana, comuna Griviţa – n.r.) şi dus la sediul Poliţiei Bârlad, pentru audieri. Cercetările la faţa locului sunt efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat agent şef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
După câteva ore de audieri, criminalul a fost reţinut 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa judecătorilor Tribunalului Vaslui.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …