Cristian C., tanarul accidentat miercuri seara a decedat.

Cristian C., tanarul de 16 ani, accidentat miercuri seara pe trecerea de pietoni in zona fostului cinematograf „Independenta”, a pierdut lupta pentru viata in urma cu cateva momente, in ciuda eforturilor medicilor ieseni. (declara surse apropiate familiei)

Viata lui Cristian atarna de miercuri seara de un fir de ata, el fiind tinut in viata doar de aparate intr-un spital din Mun. Iasi. Leziunile ireparabile de la nivelul creierului au facut ca astazi, Cristian C. sa treaca in lumea celor drepti.

Redactia postului nostru de radio transmite si pe aceasta cale familiei „sincere condoleante”!

lumanare-candle

Filmul tragicului eveniment.

Miercuri seara, la intersectia de lângã Independenta. Un elev de 15 ani de la Colegiul Economic “Anghel Ruginã” a fost lovit în plin si aruncat mai bine de 20 de metri. Martorii povestesc cum a zburat în aer ca o pãpusã: i-au zburat încãltãmintea, geaca si dintii. La volanul masinii se afla Radu Bogdan, un tânãr de 22 de ani, din Muntenii de Sus, despre care oamenii spun cã este un teribilist ce obisnuieste sã conducã cu vitezã foarte mare în oras. Asa s-a întâmplat si asearã, când a lovit elevul cu peste 80 de km/h. Mai mult, spun martorii, Radu Bogdan a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Masina a fost serios avariatã. Tabla capotei a fost puternic strâmbatã, iar parbrizul spart si gãurit, semn cã impactul a fost unul devastator. Victima a fost preluatã de un echipaj SMURD si transportatã, în stare gravã, la Spitalul Judetean Vaslui, apoi a fost transportat la o unitate spitaliceascã din Iasi. Este a doua persoanã, într-o singurã lunã, care cade victimã soferilor teribilisti din Muntenii de Sus. În urmã cu aproximativ trei sãptãmâni, un bãtrân a fost ucis, tot pe trecere de pietoni, de un tânãr de 19 ani ce conducea cu vitezã prin oras.

Iata filmarea camerelor de supraveghere din momentul accidentului.

[youtube id=”bywp9tBJxmA” width=”600″ height=”350″]

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …