CSM Vaslui își află adversarii din Cupa României

CSM Vaslui și-a aflat adversarele din grupele fazei regionale a Cupei României la fotbal. Echipa antrenată de Gabriel Crăciun va da piept cu Gauss Bacău și câștigătoarea din județul Suceava, AS Bucovina Dărmănești sau Viitorul Liteni.

CSM Vaslui a fost repartizată în Grupa a 2-a, alături de câștigătoarele fazelor județene din Bacău, Gauss Bacău, și Suceava, Bucovina Dărmănești sau Viitorul Liteni, echipe care se vor întâlni în finala competiției județene. Meciul dintre CSM Vaslui și Gauss Bacău va avea loc pe 12 iulie, în deplasare, iar pe 19 iulie, CSM-ul va juca pe teren propriu împotriva câștigătoarei fazei județene din Suceava.

Înainte de aceste meciuri, pe 15 iulie, adversarele Vasluiului, Gauss Bacău și câștigătoarea fazei județene din Suceava, se vor întâlni la Suceava. Câștigătoarea grupei va juca finala regiunii Nord-Est, unde se va duela cu cea mai bună echipă din Grupa 1, unde se află câștigătoarele fazelor județene din Iași, Botoșani și Neamț.

Echipa care va câștiga finala regiunii Nord-Est va primi trofeul Cupei României pentru regiunea 1 Nord – Est și se va califica în turul 1 al etapei naționale. În această fază a competiției, va intra în competiție și Rapid Brodoc, locul 7 în sezonul precedent al Ligii 3. Turul 1 al etapei naționale va avea loc pe 2 august.

CSM Vaslui se pregătește intens pentru aceste meciuri și speră să obțină rezultate bune în faza regională a Cupei României. Echipa antrenată de Gabriel Crăciun are încredere în jucătorii săi și este hotărâtă să lupte pentru calificarea în etapa națională a competiției. Suporterii sunt așteptați să îi susțină pe jucători în aceste meciuri importante și să le ofere sprijinul lor necondiționat.

Vezi si

Simona Halep poate reveni in teren. Suspendarea a fost redusa la 9 luni

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de jucătoarea română …

Comments are closed.