Tag Archives: dragoste

BANCUL ZILEI: Problema unui cuplu când face dragoste

Bancul zilei. Un cuplu s-a decis să meargă la medic. – D-le doctor, când facem dragoste, prima dată mi-e cald iar a doua oară mi-e frig. Nu înțeleg… – Da, d-le doctor, așa e, interveni soția… pentru că prima dată e în August, iar după aceea e în Februarie.

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Dorința fetei după căsătorie

Bancul zilei. O tânără, înainte de căsătorie, îi destăinuie viitorului soț dorințele acesteie după ce vor întemeia o familie.   Fata: – După ce ne căsătorim vreau să împărtășim toate necazurile, temerile și problemele. Baiatul: – Păi eu nu am așa ceva. Fata: – Păi încă nu ne-am căsătorit!

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Cum să petreci o noapte de amor

Un tip elegant intră într-un renumit magazin de bijuterii, însoțit de o superbă domnișoară. Împreună aleg un colier de câtea zeci de mii  de euro, pentru ea…Fără ezitare, omul scoase carnetul de cecuri, completează suma respectivă. Vânzatorul era un pic încurcat, deoarece suma era considerabilă și era prima dată când îi vedea pe cei doi. – Am sentimentul că vă …

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Pandemia, într-o familie de bogătași

O familie de bogătași este  afectată de  criza mondială în urma pandemiei. Fac ei o ședință de familie și bărbatul își expune primul planul pentru a scăpa de criză. – Nevastă, ce spui  dacă a-i învăța și tu să gătești pentru a  renunța la bucătăreasă!? – Auzi dragule,  mai bine a-i învăța tu să faci dragoste  și putem renunța la …

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Sfaturile bunicii pentru nepoată

Nepoata stă seara  la povești cu bunica ei. – Fetiţa mea, să ştii de la bunica ta, care are experienţă: femeia iubeşte cu patimă doar o singură dată in viaţă! – Şi care a fost marea ta iubire, bunico?, intreaba nepoțica. – Şoferii fata mea, şoferii!

Citeste mai mult »