Dacă la 20 de ani nu ai Lamborghini, ceva nu e ok cu tine: povestea românului care sfidează sărăcia

Cine nu și-ar dori să descopere rețeta universală a prosperității și să se bucure de lux, confort și îndeplinirea tuturor dorințelor, fără mare efort, pentru tot restul vieții?

Cu siguranță că nu e om pe această planetă care să nu viseze, din când în când, că intră în posesia unei informații ce îi schimbă viața brusc și-l duce din anonimat pe culmile celebrității și prosperității.

Este firesc ca oamenii să aibă astfel de iluzii, de speranțe, pentru că așa ne menținem motivația și reușim să depășim poate momentele dificile ale vieții, cu gândul la un viitor mai bun. Problema apare în momentul în care ne lăsăm duși de val și ajungem să credem că putem obține o rețetă a succesului în schimbul unor sume de bani pe care le plătim unor influenceri de pe platformele de socializare.

În ultima perioadă, odată cu expansiunea platformelor online, ne confruntăm cu un fenomen de-a dreptul îngrijorător. Mulți utilizatori de internet îmbracă haina formatorilor de opinie și ajung să aibă un impact social uriaș prin cele ce transmit. Unii își dau cu părerea, în mod neprofesionist și fără competențe, cu privire la probleme de ordin medical, în timp ce alții încearcă să-ți vândă idei, spunându-ți că te vei îmbogăți peste noapte, dacă îi dai lui niște bani și dacă faci ceea ce ți se spune.

Din nefericire, nu puțini sunt cei ce se lasă cuceriți de promisiuni și vorbe frumoase. Unul dintre cei ce ne transpun la nivel de imaginație într-o viață de milionar și ne promit că ne duc acolo, contra unei sume de bani pentru informațiile oferite, este un tânăr de 24 de ani, pe numele său Sebastian Ghiorghiu.

Faci milioane de dolari în câteva minute, asta îți promite acest tânăr de doar 24 de ani

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să te așezi și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a spus el într-un podcast în ianuarie.

„Este atât de incredibil de ușor și sunt atât de mulți bani acolo”, a mai subliniat tânărul, ce spune că te învață cum să faci milioane de dolari în doar câteva minute.

Tânărul și-a construit o imagine de om prosper, apărând în videoclipuri cu multe bunuri de lux, dar și prin citatele sale motivaționale sau ideile de afaceri pe care le prezintă. Cine vrea să afle însă rețeta îmbogățirii rapide, trebuie să plătească.

Ei bine, fii cu mare băgare de seamă la astfel de oferte. Cu siguranță că, dacă ar exista o soluție minune prin care să ajungi în Top 300 bogătași ai lumii, aceasta nu ar circula pe internet la îndemâna oricui și până acum toți utilizatorii de internet erau pe un iaht în Dubai.

Sursa:

Dacă la 20 de ani nu ai Lamborghini, ceva nu e ok cu tine: povestea românului care sfidează sărăcia

Vezi si

De ce nu e bine să îți pui hainele în dulapul din camera de hotel imediat cum ajungi acolo

Nimic nu se compară cu sentimentul de a ajunge în camera de hotel după un …