De la 1 august se plateste taxa pentru folosirea Stadionului Municipal

De la 1 august, cine vrea să folosească stadionul Municipal trebuie să scoată bani din buzunar. Preţul chiriei va fi de 350 de lei pe oră. Hotărârea va fi luată în şedinţa Consiliului Local Vaslui de joi, 30 iulie.

stadion

 

În şedinţa de joi, 30 iulie, consilierii locali din Vaslui au pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului şi a taxelor de utilizare a Stadionului Municipal. În document se specifică faptul că arena poate fi utilizată de către asociaţiile sportive şi cluburile sportive fără scop lucrativ, în baza unei solicitări prealabile, a unui protocol şi a unui grafic, în competiţiile oficiale.
Administratorul stadionului îşi rezervă dreptul de a suspenda sau reprograma orice activitate aprobată, în scopul protejării terenului, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile ce pot afecta starea gazonului natural sau în alte situaţii excepţionale.
De asemenea, se va contoriza şi achita suplimentar consumul de energie electrică, apă şi gaz, prin întocmirea de procese verbale încheiate atât la intrarea, cât şi la ieşirea de pe stadion, între administratorul Stadionului Municipal Vaslui şi organizatorul de eveniment. Organizatorul va suporta contravaloarea serviciilor de curăţenie pentru spaţiul alocat spectatorilor şi toaletele aferente.
Numai pentru chiria terenului principal, o entitate sportivă va trebui să achite 350 de lei pe oră. Pentru folosirea Tribunei Oficiale, taxa de chirie, fără utilităţi, este de 50 de lei pe oră. Utilizarea vestiarelor înseamnă alţi 30 de lei pe oră. Doar pista de atletism şi terenul de antrenament pot fi folosite cu titlu gratuit.

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …