vineri, 30 septembrie , 2022

De la anul la Vaslui nuntile vor avea loc doar ziua!

Galagia mare produsa de nuntasi in timpul noptii a facut ca primarul Vasile Paval sa ia in considerare interzicerea nuntilor pe timpul noptii. Numarul mare de sesizari din partea cetatenilor adunate de lungul anilor pare sa-si fi gasit in sfarsit raspuns.

Dancing-picture

„Erau multe discutii cu furatul miresei, în miez de noapte, cu taxiuri care goneau si claxonau prin oras. Acuma, mireasa ar putea fi furatã când se lasã seara si petrecerile ar fi la fel de plãcute ca si cele din timpul noptii. Dimpotrivã, multi patroni de restaurante spun cã ar fi o idee bunã, pentru cã a doua zi ar avea la dispozitie restaurantul pentru activitãtile cotidiene, mai ales în zilele de luni, când petrecerile încep duminicã seara si se terminã a doua zi dimineata” spune Vasile Paval citat de Vremea Noua.

Actiunea primarului Vasile Paval ar putea fi salutata si de foarte multi cetateni ai municipiului care s-au obisnuit ca Vasluiul sa fie un oras linistit. Unii dintre ei, plecati foarte multi ani in Vest ar vedea acest proiect ca un pas spre normalitate si civilizatie. Altii dimpotriva socotesc proiectul drept unul prin care se aduce aminte de comunism.

Totusi schimbarea se va produce doar dacã proiectul de hotãrâre pe care îl va initia edilul va fi votat si în Consiliul Local.

Vezi si

Penitenciarul Vaslui se implică în activitatea de ecologizare cu ocazia „Zilei Mondiale a Curățeniei”

Penitenciarul Vaslui, asumându-şi rolul de serviciu public aflat în slujba comunităţii, se implică şi în …