sâmbătă, 4 decembrie , 2021

De ziua copilului în vizită la pompierii vasluieni

Cu ocazia Zilei internaționale a Copilului,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Podul Înalt” al județului Vaslui a fost vizitat de peste 300 de  copii din tot județul, atât la sediul unității, situat pe strada Castanilor nr. 9, Vaslui, cât și la sediile tuturor subunităților (Detașamentul de Pompieri Bârlad, Secția de Pompieri Huși, Garda nr. II de Intervenție Negrești și Punctul de Lucru din orașul Murgeni).

arhiva copii 1

 

Sărbătorițiilor zilei li s-au prezentat tehnica și echipamentul din dotare subunităților cu care pompieri intervin în situații de urgență, tehnici de acordare a primului ajutor calificat și informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență. Cei care au dorit au avut posibilitatea să echipeze o parte din echipamentul de protecție al salvatorilor.

De asemenea, cei mici au primit o serie de materiale informative, fiind în acest fel, inițiații într-o pregătire de conduită preventivă în cazul producerii unor evenimente neplacute, se arata in comunicatul de presa al ISU Vaslui.

Vezi si

Studiu Leo Burnett | Când vine vorba despre vaccinarea împotriva Covid-19, există, într-adevăr, doar două Românii?

În contextul unor dezbateri tot mai aprige duse de cei pro- și anti-vaccinare împotriva Covid-19, …