Derby-ul Moldovei se joacã fãrã spectatori

Meciul dintre CSM Vaslui si CSM Bacãu, din etapa a 23-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, se va juca fãrã spectatori din cauza epidemiei de coronavirus. Partida se joacã, astãzi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentã din Vaslui.

HC-Vaslui-CSM-Bacau

Autoritãtile române au interzis activitãtile din România care implicã participarea a mai mult de 100 de persoane. Decizia afecteazã si meciurile de handbal din Liga Zimbrilor. Astãzi, la Vaslui, începând cu ora 18.00, se va disputa meciul dintre CSM Vaslui si CSM Bacãu, douã echipe aflate în luptã directã pentru evitarea retrogradãrii. “Tinând cont de situatia de urgentã privind rãspândirea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, CSM Vaslui a hotãrât ca partida de joi sã se defãsoare fãrã spectatori. Meciul va fi transmis video pe pagina noastrã de Facebook! Multumim pentru întelegere”, au anuntat reprezentantii clubului vasluian. Trupa lui Leonard Bibirig se aflã pe locul 12, cu 21 de puncte, în timp ce bãcãuanii sunt pe 10, cu 22 de puncte. În tur, Bacãul s-a impus la limitã, scor 28-27. Vasluienii nu trec prin cea mai bunã perioadã, având cinci înfrângeri consecutive, iar bãcãuanii vin dupã victoria de pe teren propriu cu CSM Focsani, scor 27-19.

FRH suspendã competitiile juniorilor

Federatia Românã de Handbal a anuntat suspendarea tuturor competitiilor organizate la nivel de copii si juniori. “Ca urmare a hotãrârii Ministerului Educatiei si Cercetãrii de a închide institutiile de învãtãmânt preuniversitar în perioada 11-22 martie, Federatia Românã de Handbal decide suspendarea tuturor competitiilor de copii si juniori organizate de F.R.H. si A.J.H./A.M.H. pânã la redeschiderea scolilor”, se aratã în comunicatul federatiei.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/derby-ul-moldovei-se-joaca-fara-spectatori

Vezi si

Profesorii vasluieni intră în grevă de avertisment: timp de două ore, nu vor intra la ore!

GREVĂ… Sindicaliștii din învățământ au anunțat că, începând de mâine, vor intra în grevă de …