DJ PROJECT & ADELA POPESCU lansează Fără tine – Hitul verii la radiouri şi pe litoral

Dj Project & Adela Popescu lansează noul single „Fără tine” cu care vor încinge atmosfera toată vara la radiouri, în cluburi şi pe litoral, acolo unde trupa va pleca începând din acest sfârşit de săptămână pentru a susţine concerte explozive, pline de hituri!

Fara_Tine_

„Fără tine este o piesă foarte puternică, ritmată care îţi dă o energie incredibilă atunci când o asculţi. Povestea este una de dragoste, sound-ul este unul de club, un mix perfect pentru a asigura buna dispoziţie în stilul în care v-am obişnuit până acum. Deşi este o piesă despre relaţiile care ajung la capăt de drum, mesajul este unul optimist şi de-abia aşteptăm să o cântăm în faţa publicului din ţară şi de pe litoral”, declară Adela Popescu.

„Melodia este compusă împreună cu Alex Pelin şi David Deejay, este o melodie de dragoste la care s-a lucrat foarte mult. Le mulţumesc colegilor mei că au pierdut multe nopţi în studio şi că am reuşit să lansăm piesa chiar de ziua mea, consider că este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de-a lungul carierei. Noi suntem foarte fericiţi de rezultat şi vă aşteptăm toată vara pe litoral să ne distrăm şi să cântăm împreună Fără tine” , spune Dj Maxx, a cărui zi de naştere este pe 7 iulie.

„Aşa cum v-am obişnuit la fiecare single, sound-ul este unul nou, foarte dinamic, orchestraţia este lucrată 100% în Germania. Piesa Fără tine se potriveşte la fix cu atmosfera din Costineşti pe care de-abia aşteptăm să o simţim începând de săptămâna viitoare”, adaugă Dj Gino Manzotti.

[youtube id=”0YSPVgyx9LU” width=”600″ height=”350″]

Vezi si

Andra – Pas cu pas | videoclip