DJ Project feat. Xenia – Ochii care nu se vad (videoclip nou)

DJ Project se intorc cu o noua solista si un nou single, in limba romana – Ochii care nu se vad.Xenia isi face debutul pe o piesa de dragoste si intr-un videoclip regizat de Alex Ceausu.

dj

 

Piesa este compusa de catre Adi Cristescu, Gino Manzotti si Chris Mayer, iar noua solista DJ Project, Xenia Costinar aduce cu sine un palmares impresionant de premii nationala si internationale. In varsta de 20 de ani, Xenia e studenta la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto-opera (soprana lirica)

DJ Project sunt unul dintre cele mai solide si de succes proiecte din industria muzicala de la noi, cu 16 ani de activitate, 9 albume la activ si 24 de single-uri, din care majoritatea au ajuns in topul difuzarilor si au devenit adevarate hituri peste timp. Ultima oara i-am ascultat alaturi de Adela Popescu si piesaSuflet vandut in 2014, iar impreuna cu fosta lor solista lansau in 2012 Bun ramas. Xenia e noua solista DJ Project dupa ce de-a lungul timpului baietii au colaborat cu Ellie White, Giulia, Adela Popescu si au lansat o piesa si cu Ela Rose.

Vezi si

Andreea Bălan – Ne îndrăgostim | videoclip