Doi puștani au furat o mașină și au dat o tură…

Polițiștii bârlădeni au identificat și cercetează doi tineri din Iana, ambii în vârstă de 17 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt în scop de folosință.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au identificat și documentat activitatea infracțională a doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, din comuna Iana, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În data de 7 decembrie, la ora 8.50, polițiștii bârlădeni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Vadurile, comuna Iana, cu privire la faptul că, în ziua precedentă, autori necunoscuți i-ar fi sustras, dintr-o parcare amplasată în comună, autoturismul pe care îl deținea, înmatriculat în județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați doi prezumtivi autori, ambii în vârstă de 17 ani, din sat/comuna Iana, județul Vaslui. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că tânărul care ar fi condus autoturismul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 7 decembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au luat față de cei doi tineri măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind ulterior prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2021/12/doi-pustani-au-furat-o-masina-si-au-dat-o-tura/

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …