sâmbătă, 4 decembrie , 2021

Dupa ce l-a acuzat de furt s-au asezat la masa negocierilor! Matteo si Connect au facut pace!

Scandalul monstru dintre cei doi a pornit de la o piesa pe care Connect-R a anuntat-o ca fiind urmatorul lui hit. Matteo a iesit la rampa declarand a piesa ii apartine, iar cel pe care il credea prieten i-a furat-o.

conect si mateo

„Îl felicit pentru curajul nebun pe care îl are. Şi îl felicit pentru curajul pe care va trebui să îl aibă în momentul în care va cânta această piesă şi în care va filma videoclipul. Undeva aici (nr. în inimă) o să îi ruleze imaginea mea şi ideea că a furat de la un prieten”, declara Matteo in urma cu cateva saptamani la CANCAN TV (Acasa TV).

In replica, Connect-R a declarat ca Matteo a i-a dat acordul sa o inregistreze si scandalul s-a incins, cei doi punand capat unei prietenii de 14 ani.

Acum, lucrurile au luat o turnura neasteptata. Desi a declarat ca nu vrea sa mai auda de Connect-R, Matto a acceptat sa se aseze la masa negocierilor cu el.

“Am mers impreuna cu John Puzzle, compozitorul, la o intalnire cu Connect-R. Lucrurile au decurs pasnic si am ajuns la concluzia ca totul s-a intamplat din lipsa de comunicare. Am picat de acord ca el sa renunte la piesa si sa o fac eu mai departe, asa cum ar fi trebuit de la bun inceput. S-a pus problema ca el sa foloseasca un titlu similar, “Mai du-te-n dragostea mea” (n.r. piesa pe care Matteo l-a acuzat pe Connect-R ca i-a furat-o se numeste “Mai da-te-n inima mea”), dar cred ca va renunta la idee, caci lansarea ei va fi legata imediat de scandal”, ne-a declarat Matteo.

Asadar, in ciuda tuturor actiunilor si acuzatiilor de furt, cei doi au reusit sa ingroape securea razboiului si sa-si salveze prietenia de 14 ani

.

Vezi si

Studiu Leo Burnett | Când vine vorba despre vaccinarea împotriva Covid-19, există, într-adevăr, doar două Românii?

În contextul unor dezbateri tot mai aprige duse de cei pro- și anti-vaccinare împotriva Covid-19, …