E CONFIRMAT! Tudor Chirila il inlocuieste pe Brenciu la Vocea Romaniei!

Tudor Chirila e favorit in juriu la Vocea Romaniei 2014! Ar putea fi solistul VAMA al patrulea membru din scaunul rosu alaturi de Moga, Smiley si Loredana? Sunt zvonurile adevarate?

tudor chirila vocea romaniei2

Toate zvonurile erau adevarate iar stirea a fost facuta publica de Pro Tv! Tudor Chirila este noul jurat de la Vocea Romaniei!

Ce spune Tudor Chirilă?

“De-a lungul timpului am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuşeam deloc să mă imaginez în postura de TV host. Actor și cântăreț e câteodată chiar prea mult.

Cu atât mai legitimă devine întrebarea: – De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtășesc câte ceva din experiența mea unor oameni care vor să reușească în muzică.

În viața mea am învățat multe și pe gratis de la oameni generoși. În al doilea rând sper că prezența mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock, care în momentul de față nu beneficiază de expunerea pe care o merită.

Mi-aş dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie și libertate și cred că Vocea și concurenții din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta.

Când spun rock mă gândesc la o plajă mai largă de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrică, la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy”.

Loredana, despre noul jurat:

“Toamna trecută l-am invitat pe Tudor să cântăm împreună la Sala Palatului şi la repetiţii mi-a urat să caştig Vocea Romaniei. Anul ăsta, va avea el şansa să fie caştigătorul celui mai tare talent show muzical. Cred că aveam nevoie de talentul şi profesionalismul lui şi îi urez bun venit în echipă. Dar anul ăsta eu câştig!.. Vorba lui”.

Smiley despre noul jurat:

“În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-şi va construi o echipă foarte puternică şi va aduce un mare plus competiţiei.”

Marius Moga:

“Eu îl ştiu de ‘La Radio’, credeam că are doar ’18 ani’, i se mai spune ‘Zmeul’, pentru că nu-i uşor să mergi ‘Pe sârmă’ atâţia ani prin industria asta, de aceea îl înţeleg când zice câteodată ‘Nu am chef azi’! Mă bucur că am rămas alături de Smiley şi Loredana pe care îi respect, şi că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă ! Tudor, bine ai venit în gaşca noastră! La noi, Vocea e în continuare factorul decisiv”.

Toate zvonurile indica faptul ca Tudor Chirila este dorit in locul lui Horia Brenciu la Vocea Romaniei. Artistul a confirmat aceste zvonuri spunand ca este adevarat, ca a primit un telefon legat de participarea lui la Vocea Romaniei 2014 alaturi de Marius Moga, Smiley si Loredana in pozitia de jurat si mentor.

Tudor Chirila a declarat in exclusivitate: “Am primit un telefon legat de Vocea României, dar nu am apucat să mă gândesc la asta. Momentan sunt foarte prins cu repetițiile la un nou spectacol de teatru. Oricum, din câte am înțeles, sunt în discuții cu mai mulți artiști”.

Indiferent de ceilalti artisti care ar putea fi in carti pentru postul de jurat, nimeni nu poate nega faptul ca adaugarea lui Chirila (care este un performer desavarsit si o prezenta efervescenta) ar fi un mare plus pentru emisiunea de la PRO TV, mai ales ca ceilalti trei jurati au devenit destul de previzibili in alegerile si comentariile lor.

Pe langa Tudor Chirila, Wowbiz.ro scrie ca ar mai fi existat alti doi preferati pentru postul lasat liber de Brenciu cand a plecat la X Factor: Andra si Dan Bitman. Insa solistul VAMA aduce factorul fresh, ar fi ceva interesant si controversat.

Vezi si

Alarma PRO FM