vineri, 30 septembrie , 2022

Există legea atracției? Dacă vreau din toate puterile să fiu bogat, voi putea să atrag bogăția?

Noroc sau ghinion, conceptul de destin, oracole, văzători și predicții despre viitor… toate acestea au obsedat omenirea de-a lungul mileniilor sale de istorie. Dar, în același timp, au loc și alte idei care par să aprindă în spiritul uman o capacitate de autogestionare destul de interesantă.

Atrageți bani , dragoste, noroc… Crezi că este posibil? Cărți precum „The Secret” de Rhonda Byrne , dezvăluie o realitate care a devenit din nou la modă în ultimii ani. Este foarte posibil să fi auzit deja despre o lege a atracției. Este un subiect care nu este nou și care se hrănește din „ecoul” multor principii ale hinduismului sau teosofiei, și este un aspect care pare să motiveze sau cel puțin să intereseze mulți oameni.
Astăzi ne propunem sa analizam conceptul de lege a atracției.

A vorbi despre ideea ca legea atracției există înseamnă să ne cufundăm într-un câmp de posibilități, și în care nu există loc de verificare științifică. A înțelege cum funcționează legea atracției înseamnă a te mișca în lumea credințelor, fără a fi nevoie să cauți dovezi.

De fapt, a crede că nimic nu se întâmplă întâmplător și că există forțe în universul din care toți facem parte, este comun în multe culturi. Cu toate acestea, cu „Legea Atractiei” facem un pas mai departe pentru a acorda prioritate acelui gand capabil sa atraga ceea ce ne dorim.

În cadrul acestei abordări, trebuie clarificat că nu vorbim de „magie” ci de energie, o putere magnetică capabilă să atragă forțe egale . Dacă „ gândesc pozitiv ”, dacă îmi concentrez atenția pe realizarea a ceva anume, voi exercita o serie întreagă de „vibrații” pentru ca acest lucru să se întâmple. Știm că este o perspectivă pe care mulți o acceptă greu. Cu toate acestea, dorim să includem acest subiect în spațiul nostru, pentru ca, ca întotdeauna, să ne puteți trimite si parerile voastre.

Citește mai mult: https://aiaflat.ro/exista-legea-atractiei-daca-vreau-din-toate-puterile-sa-fiu-bogat-voi-putea-sa-atrag-bogatia/

Vezi si

Elizabeth Taylor: 18 lucruri neștiute despre regina Hollywood-ului

Ce se poate spune despre Elizabeth Taylor? Suficient de mult cât să tipărim zeci de …