miercuri, 27 octombrie , 2021

Facebook a activat funcția „Safety Check”. Ce înseamnă și cum o poți folosi dacă ești în pericol

În urma atacurilor de la Bruxeles facebook a activat o funcție prin care le poți spune rudelor și prietenilor că eși bine.

facebok

Funcția se numește ”Safety Check” și poate fi de mare ajutor în cazul unui dezastru care urmează după un eventual atac terorist. ”Safety Check” se activează pentru cei care se află în zone afectate. Aceștia primesc o notificare prin care sunt întrebați dacă sunt în siguranță și dacă vor să comunice cu oricare dintre prietenii lor.

În ziua de 22 martie au avut loc trei explozii la aeroport şi la metrou, în apropiere de sedii ale instituţiilor comunitare, şi au făcut 28 de morţi şi cel puțin 35 de răniţi. Premierul Belgiei şi câţiva membri ai cabinetului au fost duşi într-un clădire sigură, la o adresa necunoscută. Acolo este o celulă de criză şi de acolo urmăresc situaţia.

Patru români au fost răniți în aceste atentate care au fost revendicate de ISIS. Unul dintre ei este minor, dar se află la spital în prezența unei persoane adulte.

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …