miercuri, 8 decembrie , 2021

Faptu’ Rap & Kio feat. What’s up – In fiecare zi (piesa noua)

Proaspat luati sub tutela lui What’s up la MoonDust Production, baietii de la Faptu’ Raplanseaza azi o noua piesa, in colaborare cu Kio. Sa ascultam asadar „In fiecare zi”!

in fiecare zi

Corci Lucian Gabriel (Corci) si Daraban Cosmin (Gozz) sunt doi tineri artisti din Campulung Moldovenesc, respectiv Vatra Dornei (Suceava). Ei sunt cei care au pus bazele trupei Faptu’ Rap intr-un internat de liceu din Campulung Moldovenesc in anul 2006 alaturi de Skip care acum nu mai face parte din trupa.

In 2008 cei doi au luat calea Bucurestiului unde au participat la cateva editii ale concursului de hip-hop Ultimatum pentru Arta. Intre timp au mai scos 2 videclipuri, unul dintre ele fiind lansat pe apropo.ro.

In toamna anului trecut, baietii au lansat pe canalul lor de youtube un videoclip ce face referire la vara arzatoare care tocmai trecuse cu piesa „40 la umbra”. Tot in toamna l-au cunoscut pe What’s Up si dupa cateva sesiuni de jamming acesta le-a propus sa faca parte din label-ul pe care il conduce(MoonDust Production).

Impreuna au decis ca incepand cu luna ianuarie sa lanseze in fiecare luna, timp de un an cate o piesa sub sigla MoonDust. Astfel a aparut prima piesa intitulata „Timpule”.

Baietii au lansat astazi cea de-a 2 a piesa din proiect, „In fiecare zi” in colaborare cu un alt mic talent din MoonDust Production, si anume Kio (baietii il alinta in studio micul Wayne).

Partea instrumentala a fost asigurata de Corci, Bughy (chitaristul trupei) si What’s Up. Textul a fost scris de Corci, Gozz, Moogly si What’s Up.

[youtube id=”-nYpaXxHJJI” width=”600″ height=”350″]

Cum vi se pare noua lor piesa? Sunteti curiosi sa ascultati si urmatoarele lor melodii?

Vezi si

ANDRÉ x Iuliana Beregoi – Moșule ce tânăr ești | videoclip