“Femeia aceasta a CĂLĂTORIT în TIMP”. Imaginile, filmate în 1937, au uimit zeci de mii de oameni

Ipoteza conform căreia călătoria în timp este posibilă are din ce în ce mai mulţi adepţi, care postează pe internet imagini care vor să demonstreze acest lucru.

femeia-aceasta-a-calatorit-in-timp-imaginile-filmate-in-1937-au-uimit-zeci-de-mii-de-oameni-203583

Recent, pe Youtube, au fost postate imagini filmate în anul 1937 care arată mai mulţi credincioşi care ies dintr-i biserică. Printre ei se află şi o femeie care îşi ţine mâna dreaptă la ureche, ca şi cum ar vorbi la telefonul mobil.

Imaginile au fost îmbrăţişate de cei care cred că este posbilă călătoria în timp, şi intens criticate de cei care se cred mai acoraţi “în realitate”.

Despre telefonul mobil:

  • Telefonul mobil a fost inventat în 1973 în Statele Unite ale Americii, deşi diverse concepte, planuri şi prototipuri au existat încă de la începutul secolului XX. Inventatorul telefonului a fost Motorola.
  • Pe 3 aprilie 1973, Martin Cooper, unul dintre managerii Motorola a iniţiat pentru prima oară un apel de pe telefonul mobil. La capătul firului fictiv s-a aflat nimeni altul decât Joel Engel, rivalul său de la Bell Labs (actualii Alcatel-Lucent), o altă companie în căutarea revoluţionării tehnologiei.
  • În 1983 a apărut primul telefon mobil destinat utilizatorului final (eu, tu şi restul lumii), aprobat de către FCC pentru comercializare. Acesta a fost Motorola DynaTAC. Acesta cântărea aproape 1 kg.

Iată VIDEO-ul care a fost văzut de zeci de mii de oameni:

[youtube id=”YZM3ufb588k” width=”600″ height=”350″]

Voi ce parere aveti?

Vezi si

Un elicopter va imprastia substante pentru combaterea tantarilor din Vaslui

Meteorologii avertizează că temperaturile vor depăși 34 de grade la umbră, zilele următoare. Pe fondul …