miercuri, 24 aprilie , 2024

Final şocant al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”

Chuck Lorre, creatorul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men”, a anunţat recent că producţia va avea un final inedit. Este vorba despre o căsătorie gay, celebrată între cele două personaje masculine principale, interpretate de actorii Jon Cryer şi Ashton Kutcher.

652x450-139810-doi-barbati

Serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men” se îndreaptă spre un final neaşteptat şi controversat şi va prezenta o căsătorie gay, celebrată între cele două personaje masculine principale, interpretate de actorii Jon Cryer şi Ashton Kutcher, potrivit contactmusic.com.

Chuck Lorre, creatorul acestui serial de comedie, difuzat de postul american CBS, intenţionează să surprindă publicul cu o nouă schimbare de direcţie a îndrăgitului sitcom, organizând o căsătorie gay între Walden şi Alan, personajele masculine principale din acest show TV.

Astfel, Walden se va căsători cu Alan pentru a putea să adopte un copil. Ideea i-a venit personajului Walden din cauza problemelor din viaţa lui intimă. Întrucât îşi dorea o viaţă personală mai bogată şi voia să devină tată, Walden decide să adopte un copil. „Totuşi, el descoperă destul de repede că este foarte dificil să adopţi un copil în calitate de bărbat heterosexual şi celibatar”, a explicat Chuck Lorre.

Aflând acest lucru, Walden, un antreprenor miliardar, îl va cere în căsătorie pe Alan şi se va căsători cu acesta, deşi Alan este la rândul lui tot heterosexual.

„Veţi vedea doi bărbaţi care nu sunt gay, dar care vor creşte împreună un copil, cu multă dragoste şi atenţie”, a dezvăluit Chuck Lorre pentru The Hollywood Reporter, la o conferinţă organizată de Television Critics Association. „Sexualitatea lor este irelevantă atunci când vine vorba să iubeşti şi să creşti un copil, iar aceasta ar putea deveni cea mai importantă poveste pe care o spunem în serialul nostru: să preiei un copil din sistemul de asistenţă socială şi să îi oferi un cămin. Ce ar putea fi mai bun decât asta?”, a adăugat creatorul serialului.

„Va urma o nuntă. Noi suntem un sitcom, trebuie să avem o nuntă. Walden şi Alan se vor căsători legal. Trebuie să se căsătorească legal pentru a putea să adopte. Oamenii din alte zone ale ţării vor vedea felul în care doi bărbaţi vor încerca să dea totul pentru a creşte cât mai bine un copil. Felul în care vom prezenta acest lucru ar putea implica anumite subterfugii, însă povestea principală descrie doi bărbaţi care încearcă să facă lucrurile cât mai corect”, a precizat Chuck Lorre.

Chuck Lorre a mai spus că înţelege foarte bine faptul că această schimbare de direcţie a serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” ar putea genera reacţii negative din partea unora dintre telespectatori şi speră, de asemenea, că asociaţiile care militează pentru drepturile homosexualilor nu se vor simţi ofensate.

„Sper că nu se va întâmpla nimic din toate acestea”, a adăugat Chuck Lorre pentru E!News, la acelaşi eveniment, care a avut loc joi seară. „Show-ul nostru a creat întotdeauna controverse. Întotdeauna am avut astfel de lucruri în serial. Nu dorim să insultăm pe nimeni şi nici să diminuăm valoarea anumitor chestiuni şi principii. Intenţia noastră este de a stârni hohote de râs. Acesta este scopul nostru. Hohote de râs şi, dacă între ele există şi scene care îţi fac inima să bată mai repede, atunci ar fi chiar frumos”, a mai afirmat acesta.

Vorbind despre decizia postului CBS de a include o scenă cu o căsătorie gay în ultimul sezon al sitcomului, Jim Patterson, scenaristul principal al serialului, a spus: „Acesta este ultimul nostru sezon. Am vrut ca accentul din ultimul sezon să fie pus pe Alan şi Walden, ca ei să pornească într-o nouă aventură împreună în ultimul sezon, pentru că ei se potrivesc de minune împreună”.

În luna mai, reprezentanţii postului CBS au anunţat că serialul de comedie „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men” se va încheia odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului.

Serialul „Two and a Half Men” a debutat în 2003 şi i-a avut iniţial în distribuţie pe Charlie Sheen, Jon Cryer şi copilul-vedetă Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat după o dispută cu Chuck Lorre în 2011, iar Angus T. Jones a renunţat la rolul care l-a făcut celebru după ce a criticat acest serial în 2012, spunând că este „lipsit de Dumnezeu”, cerându-le, totodată, telespectatorilor americani să nu mai urmărească show-ul.

Jon Cryer a decis să rămână în distribuţia serialului şi apare în actualul sezon al producţiei TV, alături de Ashton Kutcher şi Amber Tamblyn.

Al 12-lea sezon al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane începând din toamna acestui an.

Cunoscutul sitcom a avut două nominalizări la Globurile de Aur şi a câştigat de nouă ori trofeul Primetime Emmy.

Vezi si

Bancul zilei