Fiți atenți la vânzătorii de lemne ambulanți: au găsit metoda să dea lemne puține, pe bani mai mulți!

E vreme geroasă, e nevoie de lemne și, prin sate cel puțin, sunt mulți care nu au cele necesare de făcut căldură în case. Altfel că acest context este chita vânzătorilor de lemne care sunt tentați să facă un ban în plus, în condiții nu tocmai cinstite.

Husi-apelul-zilei-lemne

Iată, de pildă, un cetățean dintr-o comună de pe valea Prutului, atrage oamenilor atenția că autoutilitarele care se tot plimbă prin sate, având de vânzare „papuci” cu lemne de foc, nu sunt atât de încărcate cu lemne pe cât par. Comercianții au așezat lemnele în așa fel, încât în interiorul grămezii de lemne să fie un loc gol.

Omul care a pățit o asemenea situație dă poza unei asemenea mașini, cu număr cu tot, susținând că în ea lemnele sunt puse în mod intenționat în așa fel încât să aibă spații libere, iar cantitatea de material lemnos să fie una aparentă, nicidecum cea reală.

„Atenție la mașinile cu număr de VN RAR. Au goluri printre bușteni. Verificați dacă e să cumpărați lemne de la ei”, a atras atenția persoana. Considerând că apelul este bine intenționat și este lansat doar din spirit civic, îndemnul la vigilență atunci când se cumpără lemne de la asemenea vânzători ambulanți, nu poate fi decât unul oportun.

Sursa: http://vremeanoua.ro/apelul-zilei-fiti-atenti-la-vanzatorii-de-lemne-ambulanti-au-gasit-metoda-sa-dea-lemne-putine-pe-bani-mai-multi/

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …