duminică, 24 octombrie , 2021

Gaz Est S.A. avertizează abonații din Gura Bustei cu privire la o nouă avarie produsă de constructorul ce se ocupă cu reabilitarea sistemului de apă și canal.

În data de 14.10.2021, în suburbia Gura Bustei, s-a înregistrat o avarie a sistemului de distribuție gaze naturale, cauzată de către același constructor în timpul lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă potabilă și canalizare. Defecțiunea a implicat sectorizarea zonei, respectiv SISTAREA FURNIZĂRII GAZELOR NATURALE.

Sunt afectati in jur de 500 de abonati

Informăm persoanele vizate că au fost demarate imediat toate lucrările necesare pentru care punerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare gaze naturale să se realizeze in cursul zilei de astazi, in jurul orei 23:00.

S.C. GAZ EST S.A. roagă abonații afectați să respecte instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiune a instalațiilor (masini de gatit sau centrale termice), ținând robineţii de manevră pe poziția ÎNCHIS, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.

Regretăm faptul că suntem, din nou, în situația de a întrerupe furnizarea gazelor naturale din aceeași cauză.

De asemenea, folosim această oportunitate pentru a atrage din nou atenția constructorului, care efectuează lucrările de dezvoltare a rețelei de apă și canalizare, să respecte cu strictețe normele tehnice aferente pentru a evita producerea de noi avarii.

Distribuitorul și furnizorul de gaze naturale GAZ EST S.A. își cere scuze pentru inconvenientul creat și va depune toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție în cel mai scurt timp posibil.

CONDUCEREA S.C. GAZ EST S.A.

Vezi si

Comunicat de presa de la ARA !

Comunicat de presă  – Scumpirea energiei electrice poate afecta siguranţa alimentării cu apă –  Asociaţia …