Guess Who – Cucubau (videoclip nou)

Guess Who vine astazi cu un nou videoclip – Cucubau. Piesa este cel de-al doilea single extras de pe viitorul material al rapperului, ce va fi lansat in primavara anului viitor.

guess who cucu bau

Guess Who lanseaza un nou single dupa succesul pe care l-a avut cu piesa Onoare, track care nu numai ca a urcat in topurile difuzarilor de la radio, dar a si obtinut premiul pentru Best Hip Hop la editia de anul acesta a premiilor de la Sibiu – Media Music Awards.

Instrumentalul a fost realizat de MitzaGrasu XXL si Guess Who pe structura unui demo trimis de Qishta la Okapi Sound. De mixaj s-a ocupat Grasu XXL la Okapi Sound Studio, iar de masterizare Chris Gehringer la Sterling Sound. Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a aproximativ 18 ore in regia luiSpike (Evil Twin Studio). Locatia aleasa pentru filmarile clipului face parte dintre cladirile monument ale Bucurestiului, si anume Casa Vernescu, situata pe Calea Victoriei. In clip apar diferite personaje care contureaza starea piesei, in finalul videoclipului fiind prezenti si Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitza si Tranda.

[youtube id=”Lt78dI1Fch0″ width=”600″ height=”350″]

Echipa Okapi Sound nu sta deloc degeaba si vine mereu cu piese noi. Recent l-am putut asculta pe Maximilian intr-o colaborare cu Grasu XXL la piesa Zbor cu parapanta, dupa ce la inceputul verii Grasu venise cu un track interesant ca mesaj – Turbofin. El a dat din nou lovitura cu un featuring foarte interesant ce a reusit sa intre din prima in topul difuzarilor pe radio – Ami si piesaDeja VuOnoare, single semnat de Guess Who, a aparut oficial anul trecut, insa anul acesta a facut furori, mesajul prinzand foarte bine la public, la fel ca si videoclipul regizat de Iulian Moga.

Cum vi se pare Cucubau? Are succesul inregistrat de Onoare sau Tot mai sus?

Vezi si

Andreea Bălan – Ne îndrăgostim | videoclip