sâmbătă, 25 martie , 2023

Gunoaiele aruncate de adulţi, colectate de copii

Elevii Şcolii „George Tutoveanu” Bârlad au demonstrat, zilele trecute, că sunt mai responsabili şi că iubesc natura mai mult decât adulţii, participând la o amplă acţiune de ecologizare a Grădinii Publice. Activitatea face parte din campania „Zilele eco în şcoala ta”, ce s-a derulat pe parcursul săptămânii trecute.

gunoi

 

Sâmbătă, 16 mai, elevii Şcolii „George Tutoveanu” Bârlad, însoţiţi de zece cadre didactice, s-au implicat activ în protejarea mediului înconjurător, participând la o amplă acţiune de ecologizare în Grădina Publică. Activitatea a beneficiat de sprijinul Primăriei Bârlad, care a pus la dispoziţie saci menajeri şi mănuşi.

Ecologizarea Grădinii Publice face parte din campania „Zilele eco în şcoala ta”, derulată pe parcursul săptămânii trecute. O altă activitate inclusă în campanie a fost vernisajul expoziţiei „Natura înseamnă viaţă”, eveniment găzduit de Casa de Cultură „George Tutoveanu” Bârlad, pe 12 mai. Lucrările expuse aparţin elevilor care frecventează Cercul de pictură al şcolii, coordonat de profesorul Adriana Mocanu.

Nu în ultimul rând, tot în cadrul campaniei „Zilele eco în şcoala ta”, elevii şcolii au vizitat Caravana Ecotic, învăţând de ce este important să reciclăm echipamentele electrice, electronice şi bateriile.

Vezi si

Stirile Smile FM 24 MARTIE 2023 | AUDIO

Stirile zilei prezentate de Sorin Popliuc la Smile FM @smilefmromania www.smilefm.ro