Iggy Azalea- Mo Bounce (videoclip nou)

Iggy Azalea ia o pagina din cartea lui Nicki Minaj si lanseaza un videoclip plin de twerking si dans. De la copii care isi arata miscarile de break pana la tot felul de dansatoare care mai de care mai dotate ce se misca pe ritmurile Mo Bounce.

iggy-azalea-mo-bounce1

Intergul materiale filmat in oras, intr-un Hong Kong de noapte din care nu lipsesc masinile, motoarele si o Iggy care ne arata cum se face, alaturi de tot felul de dansatoare care dau din fund pe te miri unde. Videoclipul a aparut la doar o zi dupa ce Iggy a lansat in mod oficial noul ei single si pare determinata ca anul acesta sa vina cu materialul pe care l-a amanat indelung.

[youtube id=”YQ2xtWgBlzk” width=”600″ height=”350″]

“I immediately got this kind of cyberfunk, Fast and Furious, gritty feel. “And [Iggy] was on the same tip with it, too. I sent a treatment over, and she sent back a lot of detailed notes and images. To be honest, this was the most collaborative video I’ve ever done with an artist. Iggy was involved the whole time and it was really, really awesome to have that kind of work dynamic. It happens a lot less than you think, a declarat regizorul Lil Internet despre videoclipul filmat cu rapperita australiana.

Mo Bounce e produs de The Stereotypes si Far East Movement si e extras de pe Digital Distosion, album despre care speram ca va aparea anul acesta. Iggy Azalea a mai avut tentative de single-uri care sa precedeaada aparitia acestui material, chiar anul trecand lansand Team, insa niciunul nu a prins. Intr-un final, rapperita a zis ca regadeste tot procesul, fiind inca suparata dupa despartirea de logodnicul ei si anularea nuntii cu Nick Young.

Cum vi se pare piesa? Dar clipul?

Vezi si

Zodier lansează „Albastru Rasarit”, primul său single, inclus pe coloana sonoră a filmului “Mirciulică”

Zodier este cel mai nou proiect muzical, descoperit de The Motans. Cântăreț și compozitor, artistul …