IMAGINI DE COŞMAR! Teroriştii care AU DECAPITAT UN MILITAR la Londra, au rostit UN MESAJ în faţa trecătorilor îngroziţi! VIDEO

Întreaga Anglie este cutremurată de atacul a doi terorişti acre au decapitat un militar în plină stradă, apoi au ţinut să transmită un mesaj.

  • IMAGINI DE COŞMAR! Teroriştii care au decapitat un militar la Londra, au rostit UN MESAJ în faţa trecătorilor îngroziţi! VIDEO
Cei doi suspecţi, despre care se presupune că ar fi islamişti, l-au atacat cu o sabie pe un militar britanic care făcea parte din efectivele active, decapitându-l. Cei doi agresori au filmat crima şi au strigat la sfârşit „Allah Akbar” („Allah este mare”). Poliţia a fost alertată, i-a localizat pe cei doi suspecţi şi i-a împuşcat. Cei doi primesc îngrijiri medicale în spitale din Londra.

În întregistrarea video, apare unul dintre asasini care afirmă:  „Jurăm pe Allah cel atotputernic că nu vom înceta niciodată să luptăm împotriva voastră. Ne cerem scuze pentru femeile care au fost nevoite să vadă aşa ceva pe stradă astăzi, dar şi pe teritoriile noastre femeile sunt nevoite să vadă atrocităţi. Voi, locuitori ai Marii Britanii, nu veţi fi niciodată în siguranţă. Înlăturaţi Guvernul, căci guvernanţilor nu le pasă de voi”.

Premierul David Cameron, aflat la Bruxelles, s-a declarat „şocat” de acest incident, convocând Comisia guvernamentală pentru Situaţii de urgenţă Cobra. „Crima comisă în cartierul Woolwich este şocantă. Am cerut convocarea urgentă a Comitetului COBRA”, a scris pe Twitter premierul David Cameron.

Atacul a avut loc miercuri după-amiază în cartierul Woolwich, situat în sud-estul Londrei, iar autorităţile îl consideră un „incident terorist”.

Vezi si

S-au afișat rezultatele la BAC: trei medii de 10 în județul Vaslui

Ministerul Educației a publicat rezultatele la Bacalaureat pe site-ul bacalaureat.edu.ro, precum și la avizierele unităților …