În câți ani poți câștiga 1 milion de euro în România având un salariu mediu lunar pe economie

După zeci de ani de muncă, oamenii nu se prea gândesc la faptul câți bani au câștigat în total de-a lungul timpului. Echipa Picodi.com a calculat în cadrul unui studiu câți ani le trebuie oamenilor din diferite țări pentru a câștiga 1 milion de euro obținând salariul mediu lunar în țara lor.

Clasamentul include 102 țări din întreaga lume:
1. Elveția – 15 ani și trei luni;
2. Singapore – 18 ani și două luni;
3. Luxemburg – 18 ani și șase luni;
4. SUA – 21 de ani și trei luni;
5. Islanda – 22 de ani și 5 luni.

România se află pe locul 52 (117 ani și trei luni), iar Ucraina se află pe locul 86 – 230 de ani și nouă luni.

Moldova se află în acest clasament pe locul 76, fiind necesar să lucrezi 209 ani și șase luni cu un salariu mediu lunar pentru a aduna 1 milion de euro.

Peste 550 de ani ar fi fost necesari pentru persoanele care locuiesc în Nigeria pentru a acumula 1 milion de euro din salariul mediu lunar pe care îl primesc. Uganda (559 de ani și opt luni), Egipt (646 de ani și opt luni) și Pakistan (664 de ani și șase luni).

Sursă: picodi.com

Metodologia de calculare

În acest studiu, au fost folosite datele privind salariile medii după impozite și contribuții obligatorii către stat preluate de pe site-ul numbeo.com, unde sunt colectate informațiile privind veniturile a mii de utilizatori din întreaga lume. Pentru a convertirea valutei a fost folosit cursul de schimb mediu Google Finance pentru martie 2023.

Vezi si

Cum revenim la normal după sărbătorile de Paște

Cu toții știm că sărbătorile pascale vin cu anumite obiceiuri culinare și diverse tradiții pe …