În piața Traian s-a restabilit ordinea. Polițiștii spun că a fost o alertă falsă!

 Forțele de ordine au evacuat toate persoanele din jurul pieței, oamenilor cerându-li-se să stea pe cealaltă parte a străzii Traian. Lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale sunt echipați pentru intervenție. Întreaga operațiune este coordonată de șeful Poliției municipiului Vaslui și cel de la Poliția Locală. Utilizatorii pieței cred că totul ar putea fi o alarmă falsă, pusă la cale de câțiva glumeți, ținând cont de faptul că asemenea alarme au mai avut loc ieri în mai multe orașe din țară. Aceștia speră totuși ca cei care au trimis e-mailul la Poliția Locală Vaslui să fie găsiți cât mai repede pentru a fi pedepsiți exemplar.

STIRE INITIALA: Alertă cu bombă în Piața Traian! Zeci de polițiști sunt la fața locului!

UPDATE 2: În urmă cu puține minute, forțele de ordine au decis să închidă strada Traian de la RDS-PCS până la rondul de la Penny Market.

UPDATE 3: După ce echipele speciale, care au făcut verificări amenunțite în piața Traian, au lăsat oamenii care își desfășoară activitatea economică în acest loc să intre în incinta spațiului comercial, iatăcă o nouă alertă cu bombă a fost lansată de indivizi necunoscuți. De data aceasta, aceștia solicită un “negociator”. În continuare piața rămâne blocată, iar toți cei zonă a fost evacuați și ținuți la distanță de  perimetrul în care se presupune că ar fi risc de explozie. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 4: Alerta cu bombă din piața Traian a municipiului Vaslui s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă! Echipele speicalizate au verificat zona și au stabilit că nu există niciun pericol pentru oameni, motiv pentru care au lăsat comercianții să intre în piață. Aceștia sunt supărați pentru faptul că azi au pierdut clienții care nici așa nu sunt mulți, de când cu creșterile de prețuri, și au mai fost șI ținuți în stradă câteva ore bune. “Noi înțelegem, dar am pierdut ziua! Cei care fac glume de felul acesta trebuie prinși. Polițiștii trebuiau să verifice, și-au făcut datoria, dar acum trebuie să îi și prindă pe cei care au făcut tot balamucul în oraș, cu amenințările lor cu bombă”, au spus, supărați, comercianții. Polițiștii și serviciile specializate au declanșat verificări ample, pentru a identifica autorii acestei alerte false.

Sursa : https://www.vremeanoua.ro/alerta-cu-bomba-in-piata-traian-zeci-de-politisti-sunt-la-fata-locului/

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …