Incendiu la un bloc din Husi: un bãrbat gãsit carbonizat. în apartamentul cuprins de flãcãri!

Tragedie la un bloc din centrul municipiului Husi, din proximitatea Oficiului Postal. Într-unul din apartamentele imobilului a izbucnit în aceastã searã un incendiu, iar pompierii au descoperit într-una din camere în timpul interventiei un bãrbat de 61 de ani, carbonizat.

explozie_husi_incendiu_2

„Sectia de pompieri Husi a fost solicitatã sã intervinã cu o autospecialã de stingere cu apã, o ambulantã SMURD tip B2 (EPA) si echipaje specializate pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuintã din municipiul Husi, strada Eroilor. Exista posibilitatea ca în interiorul apartamentului sã se afle o persoanã cu afectiuni medicale. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta cu violentã într-una dintre cele trei camere ale apartamentului si exista pericolul de propagare la întreaga locuintã.

Incendiul a fost lichidat în limitele gãsite. Dupã lichidarea incendiului, pe un pat a fost gãsitã o persoanã de sex masculin, în vârstã de 61 ani, carbonizatã. Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lãsatã aprinsã lângã pat. La fata locului au rãmas echipele complexe de cercetare în astfel de cazuri”, au transmis reprezentatii ISU Valsui.

Sursa: http://vremeanoua.ro/incendiu-la-un-bloc-din-husi-un-barbat-gasit-carbonizat-in-apartamentul-cuprins-de-flacari-foto/

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …