miercuri, 24 aprilie , 2024

Incendiu puternic pe strada Castanilor din Vaslui: patru masini au fost avariate

Un incendiu deosebit de puternic a avut loc, duminicã dupã-amiazã, pe strada Castanilor din municipiul Vaslui, la un garaj construit din lemn. Flãcãrile au distrus în totalitate constructia si au avariat patru autoturisme. Interventia promptã a pompieriloe a fãcut ca vãpaia sã nu se extindã la o locuintã din apropiere.

incendiu castanilor garaj masina arsa

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Vaslui, cauza probabilã a izbucnirii incendiului a fost o masinã de gãtit lãsatã în functiune si nesupravegheatã. Iatã ce au declarat acestia la finalul interventiei: „Detasamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu douã autospeciale de stingere cu apã si echipaje specializate pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din municipiul Vaslui, pe strada Castanilor. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta prin ardere generalizatã la nivelul garajului (garajul era construit în totalitate din lemn) si a patru autoturisme, existând pericolul de propagare a incendiului la o locuintã învecinatã, un adãpost pentru pãsãri si alte autoturisme. Toatã curtea era un depozit plin cu materiale inflamabile (canistre cu ulei, cauciucuri, butelii, piese de mobilier, lemne si hârtii).

De altfel, o butelie a si explodat, fãrã însã a exista victime. Vântul puternic a îngreunat foarte mult interventia. Dupã aproximativ douã ore, incendiul a fost lichidat. Au ars garajul în suprafatã de 60 metri pãtrati, aproximativ 70 metri pãtrati acoperis din tablã pe asterealã din lemn, sapte cauciucuri, patru canistre în care se aflau diferite lichide combustibile, douã ferestre, o usã, diverse piese de mobilier si scule. S-au degradat patru autoturisme, douã butelii GPL, un butoi din lemn, o masinã de gãtit, diferite utilaje si piese de mobilier. Au fost salvate sase autoturisme, un adãpost pentru pãsãri si o locuintã învecinatã.

Nu au fost victime. Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost o masinã de gãtit lãsatã în functiune si nesupravegheatã”, a declarat purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Sursa: http://vremeanoua.ro/incendiu-puternic-pe-strada-castanilor-din-vaslui-patru-masini-au-fost-avariate/

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …