sâmbătă, 25 martie , 2023

Invitație la film: Once Upon A Youth – A FOST ODATĂ ÎN TINEREȚE

Muzeul ”Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 8-a.

KineDok este un program unicîn Europa prin amploarea sa, desfășurându-se concomitant în 6 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Georgia şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film. Fiecare dintre țările participante contribuie cu cele mai noi documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 6 ţări, generând astfel o comunitate cultural impresionantă..

Duminică, 22 ianuarie 2023, vă invităm să vizionați, încadrul programului European KineDok powered by One World Romania, filmul croat Once Upon A Youth – A FOST ODATĂ ÎN TINEREȚE. Regia: Ivan Ramljak | HR | 2020.

La 13 ani de la moartea neașteptată a celui mai bun prieten la vârsta de doar 27 de ani, realizatorul filmului „A fostodată în tinerețe” încearcă să reconstruiască viața și relația lor, folosindu-se doar de fotografiile și materialele video ale prietenului său. Filmul vorbește despre generația pierdută a tinerilor croați de la sfârșitul anilor ’90 și încearcă să redescopere puterea culturii alternative după un deceniu de naționalism, război și letargie economică.

 Proiecția va avea loc la sediul central al muzeului, din str. Vasile Parvan nr. 1, începând cu ora 11.30.

Vezi si

Stirile Smile FM 24 MARTIE 2023 | AUDIO

Stirile zilei prezentate de Sorin Popliuc la Smile FM @smilefmromania www.smilefm.ro