miercuri, 24 aprilie , 2024

Invitatie publica

A inceput de cateva zile campania electorala pentru alegerea presedintelui romaniei, dar din cate se pare, la Vaslui se misca ceva mai greu lucrurile, totusi cu o singura exceptie.

candidati prezidentiale 2014 vasluiVasluienii merita sa se informeze si merita sa le acordati mai multa atentie!

14 candidati la prezidentiale, doar 2 solicitari pentru timpi de antena la Radio Smile FM: Alianta PSD – UNPR – PC si staf-ul de campanie al Monicai Macovei, acestia din urma nu au luat legatura cu vreun reprezentant al radio-ului nostru.

Singura organizatie care a trimis un reprezentant pentru a prezenta publicului o parte din programul candidatului pe care il reprezinta a fost Alianta PSD – UNPR – PC prin persoana Doamnei Ana Rinder, Manager al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Emisiunea inregistrata, o puteti asculta pe frecventa noastra, pe 93.2 MHz si pe www.smilefm.ro/asculta, maine, 09 octombrie de la ora 08:00 si in reluare de la ora 16:00

Facem cu aceasta ocazie o invitatie deschisa pentru staff-urile de campanie a candidatilor la prezidentiale sa participe la emisiunile de dezbatere electorala organizate de radio-ul nostru.

 

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …