Ioana Ignat x Marius Moga – În capul meu | piesă nouă

Ioana Ignat și Marius Moga au lansat o nouă piesă intitulată „În capul meu”, care a fost primită cu entuziasm de către fanii lor. Melodia este o colaborare între cei doi artiști și este o combinație perfectă între vocea puternică a Ioanei și talentul muzical al lui Marius.

Piesa „În capul meu” este o baladă romantică, care vorbește despre iubirea și dorința de a fi alături de persoana iubită. Versurile sunt pline de emoție și transmit un mesaj puternic despre puterea iubirii și a dorinței de a fi împreună.

Melodia este acompaniată de un videoclip impresionant, care a fost regizat de către Alex Ceaușu și care prezintă o poveste de dragoste emoționantă. Videoclipul a fost filmat într-un decor natural, care completează perfect atmosfera romantică a piesei.

Ioana Ignat și Marius Moga sunt doi artiști talentați și apreciați în industria muzicală românească. Ioana este cunoscută pentru vocea sa puternică și pentru hiturile sale precum „Doar pe a ta” și „Nu mai e”. Marius Moga este un producător muzical de succes și un artist apreciat, care a colaborat cu numeroși artiști de top din România.

Colaborarea dintre cei doi artiști a fost așteptată cu mare interes de către fanii lor, iar piesa „În capul meu” a depășit cu mult așteptările. Melodia este o combinație perfectă între talentul muzical al lui Marius și vocea puternică a Ioanei, iar videoclipul impresionant completează perfect atmosfera romantică a piesei.

Piesa „În capul meu” este disponibilă acum pe toate platformele de streaming muzical, iar fanii celor doi artiști se pot bucura de această colaborare impresionantă.

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …

Comments are closed.