sâmbătă, 13 aprilie , 2024

Irina Rimes și Micutzu sunt protagoniștii videoclipului ,,Gelos”

La sfârșitul primăverii, talentata artistă Irina Rimes ne-a oferit o mică bucată din piesa „Gelos”, cântând-o pe străzile din Munchen. Dar de azi, fanii ei vor avea ocazia să se bucure de întreaga piesă, alături de un videoclip surprinzător.

„Gelos” poate fi descrisă ca o ultimă zi de relație, dureroasă, cu urme de iubire și speranța de revedere. Videoclipul piesei îi regăsește pe Irina și pe comediantul Micutzu în centrul atenției, absorbiți de muzică și de adrenalina unui jaf, dar restul rămâne de văzut.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. Cei doi au lucrat împreună pentru a crea un sunet și ritm captivant pentru „Gelos”.

„Mi-a luat ceva timp să găsesc momentul oportun să lansez <<Gelos>>, care mi se pare o piesă curajoasă, cu niște gânduri pe care poate toți le avem, dar nu le verbalizăm. M-am jucat mult și cu sunetul, cu ritmurile, alături de Alexandru Turcu. Piesa e acum a voastră, să o fredonați, să o dați mai departe și să o simțiți”, a declarat Irina Rimes.

Fanii artistei vor fi încântați să descopere această nouă piesă și videoclipul surprinzător care o însoțește. „Gelos” promite să fie un hit și să cucerească inimile ascultătorilor prin mesajul său puternic și sunetul captivant.

Vezi si

Ioana Ignat x DJ Project – Am vrut să te sun | videoclip

Comments are closed.