Jessie J – Burnin’ Up (videoclip si behind the scenes)

Jessie J se transforma intr-o aparitie super sexy pentru cel mai nou videoclip al ei, Burnin’ Up. Sincroane, barbati bine sculptati si o Jessie J imbracata foarte senzual si glam sunt ingredientele noului ei vizual.

 

Odata cu noul ei album, cantareata britanica se transforma si se duce nu doar spre muzica pop-dance, dar adopta si un look mult mai indraznet si mult mai bine regasit in aceasta zona, fata de fata rebela pe care am vazut-o la inceputuri cu Price Tag. Clipul colorat si fierbinte beneficiaza si de prezenta rapperului 2 Chainz, care puncteaza White girl in the middle, looking like an Oreo.

PLAY!

[youtube id=”H7iLIAD27Pk” width=”600″ height=”350″]

Piesa a fost produsa de Wallpaper si Axident si e un track perfect pentru club. E cel de-al doilea single lansat de cantareata, iar clipul apare cu putin inainte de lansarea oficiala a albumului Sweet Talker. De alfel, am putut sa ne facem o idee mai clara despre acest disc, care e cu mult diferit fata de precedentul Alive, pentru ca Jessie J a mai venit deja cu cateva piese online. In afara de Bang Bang, care a dus-o din nou pe primul loc in UK, cantareata a mai lansat Ain’t Been DoneMasterpiece siPersonal.

Va place videoclipul? Se transforma Jessie J intr-un adevarat star pop?

Sursa: urban.ro

Vezi si

TALI – Fighter (Official Music Video)