marți, 27 septembrie , 2022

Jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună pentru a sta timp de şase luni de zile într-unul din cele mai frumoase locuri de pe planetă. Ce atribuţii va avea angajatul

În oraşul Cancún din Mexic se caută o persoană care doreşte să trăiască acolo timp de şase luni pe an şi să promoveze frumuseţile oraşului în schimbul unui salariu de 10.000 de dolari pe lună.

cancun

 

„Căutăm o persoană dinamică pentru funcţia Cancun Experience Officer (CEO). Aceasta va trebui să locuiască timp de şase luni de zile într-unul din cele mai frumoase locuri de pe planetă şi să povestească lumii despre acest loc cu ajutorul materialelor video, al fotografiilor şi al blogului, scrie Rador.

Ea va fi plătită pentru a vedea farmecul şi cultura oraşului Cancún şi pentru a împărtăşi experienţa sa cu publicul larg” – se menţionează în descrierea postului pe portalul Cancun.com. Printre cerinţele pentru ocuparea postului se numără – vârsta de peste 18 ani şi vorbirea fluentă a limbii engleze. „Cel care va obţine funcţia CEO va primi un salariu de 10.000 de dolari pe lună timp de şase luni de zile şi va fi cazat în hoteluri de lux pe toată perioada şederii. Toate cheltuielile legate de cazare, excursii şi aparatura necesară desfăşurării activităţii vor fi suportate de companie” – se afirmă în anunţ.

sursa:descopera.ro

Vezi si

8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ziua de LUNI

Nu exista om care sa nu se fi plans, cel putin o data in viata, …