sâmbătă, 18 septembrie , 2021

LISTA trenurilor CFR ce vor fi ANULATE din cauza vremii. Se va circula în condiţii de iarnă în perioada următoare

Circulația trenurilor de pasageri se va desfășura în condiții de iarnă, în perioada următoare, ca urmare a fenomenelor meteo prognozate de meteorologi, a anunțat, joi, CFR Călători. În schimb, pe 6 ianuarie 2017, 34 de trennuri CFR vor fi ANULATE.

tren_cfr_74704800

Potrivit companiei de transport, comandamentul de iarnă CFR Călători, instituit pe raza sucursalelor din sudul și estul țării, și echipele feroviare din unități (revizii, depouri etc.) sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul.

 În acest interval, de pe ruta Medgidia — Tulcea au fost retrase automotoarele și introduse locomotive diesel cu vagoane și pluguri întărite.

‘De asemenea, ne-am organizat cu locomotive diesel și în alte locații feroviare, în situația în care circulația cu automotoare va fi dificilă. Depozitele de combustibil sunt asigurate cu combustibilul necesar, iar stațiile de pre-încălzit vagoane funcționează la parametri normali. Au fost pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane’, se menționează în comunicatul CFR Călători.

Sursa:romaniatv.net

Vezi si

Nevoiașii vor încasa tot mai greu ajutorul social. Sute de familii în pericol să piardă banii!

Județul Vaslui avea la sfârșitul lunii iulie 2021 un număr de 7.302 beneficiari de venit …