Magic Girls din Bârlad, moment spectaculos la Românii au talent. Au primit 5 de “Da”!

BÂRLĂDENII AU TALENT… Șapte fete din Bârlad au reprezentat orașul nostru aseară la “Românii au talent” într-un mod excepțional, calificându-se în etapa următoare. Fetele, pregătite de Monica Avram, coregrafa și antrenoarea Școlii de Dans “Monique”, au obținut 5 voturi de “DA” (Smiley, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și, încântat de prestația minunată a bârlădenceleor, Pavel Bartoș a ținut să voteze și el). Trupa Magic Girls este compusă din șapte fete talentate, care au excelat pe scena de la Românii au talent prin coregrafie, sincron, disciplină, coafură și machiaj și au creat un moment foarte bine lucrat și pus la punct de către coregrafa Monica Avram. Smiley le-a lăudat și a comparat Școala de Dans “Monique” cu o școală rusească (referindu-se la disciplină și calitate). Felicitări, componentelor trupei Magic Girls, compusă din Alecsia Sandu, Ioana Coșeru, Roberta Furcoiu, Nicola Bîrsan, Mădălina Vizureanu, Mara Vida și Aura Crețu, precum și coregrafei Monica Avram, cele care au reprezentat Bârladul cu succes, într-o emisiune de maximă audiență.

Magic-Dans-din-Barlad-la-Romsanii-au-talent-_ZIAR-1536x1023

“S-a făcut o selecție din trupa Magic Dance care are o vechime de zece ani, pentru un concurs – Dance Star. Trupa este formată doar din fete, care dansează împreună de aproape zece ani și s-au alăturat două foste gimnaste. Muncesc foarte mult și au și rezultate foarte bune.’, a precizat pentru Vremea Nouă Monica Avram.

Prezentarea Școlii de Dans “ Monique” Bârlad

“Trupa Magic Girls s-a format în urmă cu opt luni. Am făcut o selecție de șapte fete din vechea trupa Magic Dance care are o vechime de 10 ani, pentru un Concurs internațional – DANCE STAR – care are calificări mondiale în Croația. Ne-am calificat, dar nu am reușit să mergem din cauza pandemiei. Trupa este formată doar din fete, care dansează împreună de aproape zece ani, la care s-au alăturat două foste gimnaste. Cu vechea trupa Magic Dance am avut întotdeauna succes la orice concurs la care am participat. Muncesc foarte mult și au rezultate foarte bune, câștigând doar Locuri 1, precum și numeroase Trofee Speciale, pentru <<Cea mai bună coregrafie din concurs>>, <<Cel mai bun dans urban>>, <<Cea mai bună trupă>>, <<Cea mai frumoasă costumație>> și multe altele.”, a precizat Monica Avram în exclusivitate pentru Vremea Nouă.

În premieră pentru cititorii noștri precizăm că Școala de dans Monique din Bârlad a fost selecționată în acest sezon 11 de la Românii au Talent cu două trupe de dans! Magic Girls, pe care ațI urmărit-o aseară și încă una, cu fetițe de doar patru anișori, ce urmează a fi și ea prezentată într-una din edițiile viitoare.

Sursa: htts://www.vremeanoua.ro/magic-girls-din-barlad-moment-spectaculos-la-romanii-au-talent-au-primit-5-de-da-foto-video/p

Vezi si

Jumătate din UAT-urile din județ, niciun caz de coronavirus în ultimele două săptămâni!

Nu mai puțin de 43 de comune din totalul de 86 de unități administrativ teritoriale …