Mama gãsitã moartã într-un sant, fiul ucis cu o tepusã

Descoperire macabrã luni, în jurul orei 11.30, la Fedesti, comuna Suletea. O femeie în vârstã de 62 de ani a fost gãsitã moartã într-un sant, în fata unei locuinte, acoperitã cu zãpadã.

batrana gasita moarta in sant vaslui

Potrivit reprezentantilor Inspecto-ratului Judetean de Politie (I.P.J.) Vaslui, pe trupul neînsufletit al femeii nu au fost gãsite urme de violentã. “Luni, în jurul orei 11.30, pe numãrul de urgentã 112 s-a primit un apel cu privire la faptul cã în localitatea Fedesti, comuna Suletea, a fost gãsitã decedatã într-un sant o femeie în vârstã de 62 de ani. La o primã examinare, politistii nu au gãsit urme de violentã pe corp care sã indice cã ar fi vorba de comiterea unei infractiuni. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului bârlãdean în vederea efectuãrii autopsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat subcomisar Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt în cadrul I.P.J. Vaslui. Sotul femeii le-a spus politistilor cã aceasta a plecat de la domiciliu duminicã, în jurul orei 14.30 si nu a mai revenit. Georgeta Mangu a mai plecat de acasã în câteva rânduri si din acest motiv nu s-a alarmat. Era cunoscutã cu probleme cardiace dar de la moartea fiului ei, Gigel Mangu, de 37 de ani, starea de sãnãtate s-a agravat. Reamintim cã pe data de 30 noiembrie 2014 o crimã înfiorãtoare a zguduit comuna Banca.

Anchetatorii au stabilit cã în dimineata repectivã Gigel Mangu, de 37 de ani, din localitatea Fedesti, comuna Suletea, si-a sunat sora si i-a spus sã se întorcã acasã la sotul ei. Femeia a refuzat categoric, astfel cã fratele a venit în jurul orei 15.00 la poarta lui Gheorghe Diaconu (presupusul amant) înarmat cu un topor. Initial, doar sora sa a iesit din casã si a venit pânã la poartã. S-a iscat un adevãrat scandal, aspect confirmat si de vecini, iar femeia, chiar dacã a fost amenintatã cu toporul, tot nu a vrut sã se întoarcã la domiciliul ei. Auzind gãlãgia de la poarta sa, Gheorghe Diaconu a iesit si el din casã, ceva mai târziu. Scandalul a degenerat, iar la un moment dat Gigel Mangu s-a dezbrãcat în tricou si a încercat sã sarã în curtea bãtrânului, amenintându-i cã-i omoarã pe toti.

Ca sã-l opreascã, proprietarul a pus mâna pe o tepusã metalicã si l-a lovit pe celãlalt în abdomen, printr-un ochi de la poartã. S-ar pãrea cã Gheorghe Diaconu nu si-a dat seama cã l-a înjunghiat pe fratele concubinei sale si a intrat înapoi în casã. De asemenea, pe fondul supãrãrii, Gigel Mangu nu ar fi dat importantã leziunii suferite. Pierzând mult sânge, acestuia i s-a fãcut rãu si s-a prãbusit la câtiva metri de poarta bãtrânului. Echipajul medical care a sosit la fata locului a efectuat menevre de resuscitare, însã în zadar. Mai târziu, anchetatorii au ajuns la concluzia cã bãtrânul nu a avut nicio intentie sã-l ucidã pe Gigel Mangu, ci doar a vrut sã se apere.

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …