Maroon 5 – Cold feat. Future (piesa noua)

Maroon 5 vin cu o piesa de Ziua indragostitilor dedicata celor care sufera din dragoste si isi pun tot felul de intrebari legate de relatia in care se afla. Cold e un featuring cu Future pe care va beneficia si de un videoclip care va aparea pe 15 februarie.

maroon5

 

La cum stau lucrurile, am putea specula ca baietii se pregatesc de aparitia unui nou album cat curand, tinand cont ca V a aparut in urma cu 3 ani si a reprezentat unul dintre succesele importante ale trupei, pentru ca i-a adus din nou pe primul loc in Billboard 200.

De altfel, primul single care promoveaza noul album a fost Don’t Wanna Know, lansat in toamna anului trecut. Piesa a ajuns pe locul 6 in Billboard Hot 100 si pe prima pozitie in Adult Top 40 si US Radio Songs, ocupand pozitii similare si in topurile din Europa. In 2014 au lansat cel de-al cincilea album din cariera, iar V a dat hituri precum Maps si Animals. Cu Sugar au reusit sa stea timp de 21 de saptamani in Top 100, similar cu succesul unori piese ca Moves Like Jagger si One More Night.

Vezi si

Ștefania x FAYDEE – Ma bebe | videoclip