Maroon 5 – Memories (videoclip nou)

Maroon 5 a lansat ”Memories”, un videoclip încărcat emoțional, prin care se aduce un omagiu regretatului manager al trupei, Jordan Feldstein. Moartea acestuia a fost o lovitură extrem de dureroasă pentru formație, și în special pentru vocalistul Adam Levine, care a fost prieten apropiat cu Feldstein.

maroon5-memories

 

Maroon 5 deplânge moartea lui Jordan Feldstein într-un videoclip ce pune accentul pe emoție și mesaj. „Memories” este piesa prin care formația își ia rămas bun de la cel care a contribuit major la evoluția trupei, Feldstein fiind managerul Maroon 5 vreme de 15 ani.

Moartea neașteptată a lui Feldstein a lăsat, așadar, un gol adânc în inimile membrilor Maroon 5, cel mai afectat fiind vocalistul Maroon 5. Într-un interviu pentru Variety, acordat anul trecut, acesta mărturisea că moartea managerului și prietenului său a fost cel mai dificil moment din viața lui.

„A fost o tragedie care a venit de nicăieri și de departe unul dintre cele mai triste momente din viața noastră și din viața mea. Îl cunosc pe acest puști de când eram în scutece. A fost unul dintre cele mai importante persoane din viața mea, de la o vârstă fragedă”, a declarat Adam Levine.

Vezi si

Ștefania x FAYDEE – Ma bebe | videoclip