sâmbătă, 13 iulie , 2024

MefX feat Maximilian – Spune-mi ce vrei (videoclip)

MefX si Maximilian au lansat videoclipul pentru piesa Spune-mi ce vrei. Un clip amuzant, cu doua cupluri care se cearta, se impaca si spun povestea fiecarei alte relatii in care femeile nu prea stiu ce vor.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a doua zile, in doua locatii diferite, iar de regie s-a ocupat Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care cei doi au mai lucrat si cu alte ocazii. Haideti sa vedem un episod din viata unor cupluri care trec prin momente dificile.

PLAY!

[youtube id=”3e7cNovtOcM” width=”600″ height=”350″]

Acesta este cel de-al doilea single MefX, dupa ce si-a facut debutul solo in luna decembrie a anului trecut cu piesa Nu te-am avut. Rapperul a povestit ca acest ar doilea single era deja gata, dar a amanat lansarea dintr-un motiv intemeiet:
Melodia am facut-o anul trecut, am modificat-o de mai multe ori pana a capatat forma finala, motiv pentru care am tot amanat lansarea. “Spune-mi ce vrei” reprezinta un episod din viata de cuplu.

MefX si Maximilian au colaborat si la piesa Sophie, track ce s-a bucurat de un imens succes, find difuzat la radio, pe televiziunile muzicale si care inca se mai aude in cluburi. Videoclipul pentru Sophie a depasit deja peste 13 milioane de vizualizari pe Youtube si il puteti gasi aici. Pe MefX l-ati mai putut asculta si pe piesa La lume din nou, un single extras de pe albumul Evolutia lansat de Tranda in 2012, iar alaturi de Maximilian a mai la mai aparut si pe Like a Boss, piesa lansata dupa succesul inregistrat de Sophie

Va place piesa? Credeti ca va devenit hit?

sursa: urban.ro

Vezi si

Boehm x ‪@MishaMiller‬ – Ciuleandra | Visualizer