marți, 27 septembrie , 2022

Meghan Trainor – Better (videoclip nou)

Meghan Trainor vine cu un videoclip dramatic pentru cel mai nou single al ei, Better. Cantareata joaca rolul unuie nepoate care incearca sa isi salveze bunicul de el insusi intr-o poveste fara final fericit.

meghan-trainor-better-2016-official-single

 

Daca la primul ei album am avut parte de multe videoclipuri colorate si pline de buna-dispozitie, pentru Thank You, Meghan Trainor a adus putina intunecime, atat in piese cat si in materialele video care ii insotesc single-urile.

Meghan Trainor a devenit cunoscuta odata cu succesul primului ei single, All About That Bass, urmat apoi de Lips Are Movin’ si Like I’m Gonna Lose You. Urmatorul ei album de studio, Thank You, a fost lansat anul acesta, iar primul single de promo, No, a ajuns din nou in Hot 100, pana pe locul 3.Me Too a fost urmatorul lansat si a ajuns pe locul 13, insa lansarea videoclipului nu a fost scutita de drame. Cantareata a declarat ca materialul a fost mult prea editat pentru a o face mai slaba, asa ca l-a dat jos de pe internet pentru a-l urca la loc a doua zi, in varianta originala.

Vezi si

Armin van Buuren, colaborare de excepție alături de premiata compozitoare Diane Warren și artista My Marianne pentru „Live On Love”

Armin van Buuren lansează vineri, 23 septembrie, „Live On Love”, în colaborare cu compozitoarea Diane …