Mesajul Primarului Municipiului Vaslui, Ing. Vasile Pavăl, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației

Vaslui, 05 octombrie 2021

Desemnată oficial de UNESCO, în anul 1994, drept cadru de „promovare a meritelor cadrelor didactice și a contribuției aduse de acestea în procesul educațional”, Ziua Mondială a Educației se sărbătorește în România pe data de 5 octombrie începând din anul 2013. 

Și în acest an, ca și în cel precedent, ziua de 5 octombrie ne găsește în plină pandemie de COVID-19, creând astfel situații fără precedent în procesul educațional. Mai mult ca niciodată atenția tuturor este îndreptată asupra școlilor și a felului în care acestea gestionează și se adaptează la măsurile care să nu pună în pericol sănătatea cadrelor didactice și a elevilor, fără a scăpa din vedere continuitatea procesului instructiv-educativ.

Dragi educatori, profesori, elevi și părinți, suntem, ca de fiecare dată, alături de voi și vă înțelegem preocupările și grijile. Fiecare dintre noi, cei responsabili de educația copiilor noștri, ne dorim ca ei să beneficieze de orele de curs față în față cu profesorii de la care să culeagă informațiile necesare dezvoltării armonioase și învățării fără opreliști. 

Mulțumesc pe această cale tuturor dascălilor care, prin responsabilitate și dăruire, au reușit să facă din școala vasluiană un cadru sigur, de încredere, în care binomul profesor-elev să fie funcțional și eficient! Mulțumesc, totodată, părinților care sprijină eforturile cadrelor didactice de a desfășura activitățile educaționale cu prezența elevilor în clase! Rămânem în continuare alături de voi și, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, vă dorim tuturor drum fără piedici, încredere, putere de muncă și sănătate!

Cu admirație,

PRIMAR, 

Ing. Vasile PAVĂL

Vezi si

Anunț important de la Societatea Aquavas SA Vaslui: Întreruperea furnizării apei în Municipiul Vaslui și zonele adiacente pentru lucrări de întreținere

Societatea Aquavas SA Vaslui  anunță întreruperea furnizării apei în intervalul  15.04.2024-16.04.2024  ora 22.00-04.00, în Municipiul …