Miracol la Husi: din bordei, în casã nouã!

DAR DE CRÃCIUN!Impresionat de drama a patru suflete, care trãiesc la limita sãrãciei, un om de afaceri din Vaslui va construi pentru acestia o casã!

casa

GEST INCREDIBIL… Foarte multi dintre noi trecem pe stradã nepãsãtori pe lângã cersetori sau amãrâti, fãrã sã ne intereseze ce viatã duc. Un om de afaceri din Vaslui a avut dorinta sã afle cum trãieste o familie necãjitã din municipiul Husi, asa cã a mers în bordeiul acesteia. Ce a vãzut acolo, l-a marcat pe viatã.

“Am rãmas socat, nu mi-am revenit zile de-a rândul. O mizerie cruntã, iar în mijlocul hainelor murdare era un copilas de câteva luni, care stãtea în conditii greu de imaginat. Nu mai puteam sã dorm noptile, vãzându-i cum trãiesc. Uitãm de multe ori cã si ei sunt oameni ca si noi, au nevoie de ajutorul nostru. Atunci, m-am gândit sã fac ceva pentru acei oameni”, povesteste Ionel Sandu, patronul de la Radical Grup Vaslui, cel care a decis sã facã un cadou familiei Paveliuc, în prag de sãrbãtori.

Pe banii sãi, managerul a tocmit o echipã de constructori din Husi si va reface, pânã la Crãciun, bordeiul care tinea loc de casã pentru patru suflete. Sandu este hotãrât sã le cumpere tot ceea ce este nevoie pentru o casã, le va monta parchet pe jos, va plãti si montarea unei sobe de teracotã, în noua casã, care va însemna douã camere si o bucãtãrie. Promisiunea patronului vasluian este ca, dacã primarul Husiului va dori sã cedeze o bucatã de pãmânt din oras, sã construiascã o casã mare, pentru familia Paveliuc, poate cã o parte din copiii luati de stat se vor întoarce înapoi la pãrinti.

Sursa:vremeanoua.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …