Mircea Sandu: „National Arena este o RUINA”!

Deranjat de faptul ca primarul Sorin Oprescu l-a ignorat in ultima perioada, Mircea Sandu a decis sa faca publice detalii incredebile care au dus la degradarea National Arena.

national-arena-bucuresti-1Presedintele FRF a incercat in zadar sa dea de Sorin Oprescu in ultima perioada dar n-a izbutit, astfel ca a hotarat sa faca dezvaluiri despre National Arena.

Potrivit spuselor lui Mircea Sandu, stadionul de 240 de milioane de euro de la Bucuresti este ingrijit de doar doua persoane de la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), dintre care doar una se implica.

„Saracii de la ALPAB n-au ce sa faca. Sunt doar doi oameni si unul singur sta pe aici… Nimeni nu mai ingrijeste stadionul si nici nu mai stiu cine a tuns terenul pentru meciul lui Dinamo cu U Cluj. Avem un stadion si ne uitam la el!”, a declarat Mircea Sandu.

Presedintele FRF si-ar fi dorit sa se intalneasca cu Sorin Oprescu pentru a afla motivul din cauza caruia stadionul se afla inca in administrarea primariei, desi existau promisiuni ca se va face o licitatie pentru gasirea unei firme specializate in domeniu.

„Il caut de mult timp pe domnul primar, dar nu dau de el. Stadionul este doar o bucata de beton care sta aici. Licitatia a fost aprobata in Consiliul Local, cineva trebuie sa vina sa opereze acest stadion”, a explicat Sandu.

In opinia presedintelui FRF, National Arena ar trebui sa genereze venituri prin inchirierea unor spatii destinate restaurantelor si magazinelor.

„Trebuie sa avem activitate permanenta la stadion. Sa avem cafenele, restaurante, cazinouri, magazine, banci. Tot ce ne trebuie”, a punctat Sandu.

Gazonul de la National Arena se afla intr-o stare jalnica, insa problemele tind sa se extinda si catre alte zone ale stadionului.

„National Arena este o ruina” – a fost concluzia pe care Dinu Gheorghe, presedintele clubului Astra Giurgiu, a tras-o dupa ce a vizitat stadionul.

Sursa: www.ziare.com

Vezi si

S-au afișat rezultatele la BAC: trei medii de 10 în județul Vaslui

Ministerul Educației a publicat rezultatele la Bacalaureat pe site-ul bacalaureat.edu.ro, precum și la avizierele unităților …