sâmbătă, 4 decembrie , 2021

Miscari de dans, multa energie si farse de zile mari! PSY a lansat videoclipul piesei ‘Gentleman’ – VIDEO

PSY nu se dezice de stilul care l-a consacrat nici in videoclipul piesei „Gentleman”, o continuare a viralului”Gangnam Style”.

stire_9808_imageCantaretul corean este pus pe farse, ca un „adevarat” gentleman ce se doreste a fi. Desi noul single se intituleaza „Gentleman”, in videoclip regele K-pop se dezice de acest titlul. Il vedem cum supara un grup de copii pe terenul de joaca, cum desface sutienul domnisoarelor cand se bronzeaza si alte farse de birou.

Ca si in clipul anterior, „Gentleman” a fost filmat in diferite locatii din Seul, PSY fiind insotit de aceasta data de frumoasa cantareata K-pop So Ga-In. Ga este membra a grupului corean Brown Eyed Girls, care a debutat in cariera solo cu single-ul „Bloom”.

Asa cum a promis, PSY ne ofera si noi miscari de dans. Coregrafia simplista ne aduce aminte de videoclipul trupei Brown Eyed Girls„Abracadabra”, lansat in 2009. Mai simpla decat coregrafia din clipul „Gangnam Style”, cea din „Gentleman” va fi cu usurinta retinuta de publicul din intreaga lume!

[youtube id=”ASO_zypdnsQ” width=”600″ height=”350″]

„Gentleman” promite sa ajunga noul HIT marca PSY! Iti place?

Vezi si

Sickotoy x Iraida – Maria | videoclip