miercuri, 8 februarie , 2023

Municipiul Huși este invadat de tiruri! Orașul are nevoie de o șosea de centură

Realizarea șoselei de centură a municipiului Huși rămâne încă la stadiul de intenție. Autoritățile locale au făcut o interpelare la Compania Națională de Drumuri pentru a face o monitorizare privind numărul de tiruri care tranzitează centrul orașului. Mai mult, cu ocazia acestei cercetări s-ar putea evidenția și câte accidente de circulație au fost produse din cauza acestor tiruri.

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a spus că circa 40% din aceste tiruri care circulă „sunt bombe pe roți”, atât timp cât în oraș s-a răsturnat o cisternă cu motorină, iar riscurile producerii unor tragedii sunt foarte mari.

„Aceste cisterne cu gaz lichefiat, motorină și benzină tranzitează zilnic municipiul Huși. Toți sunt grăbiți, vedeți cum conduc. Efectivele de polițiști sunt puține, cel puțin din punctul de vedere al circulației rutiere. Efectiv stăm cu această frică, vai de mine ce se întâmplă!”, a spus Ioan Ciupilan.

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/10/27/municipiul-husi-este-invadat-de-tiruri-orasul-are-nevoie-de-o-sosea-de-centura/

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …